627B2188.jpg

Trouwfotografie

'Jullie trouwdag in een unieke fotorapportage' 

Wauw ! Jullie gaan trouwen, alle plannen worden gemaakt. Voor deze dag zoeken jullie nog een fotograaf. Een fotograaf die deze bijzondere dag zo goed mogelijk kan vastleggen en dan het liefst in jullie eigen stijl. 

Er is zo veel keus, maar waar voelen jullie je goed bij?

De intentie van Danna Fotografie is om jullie helemaal jezelf te laten zijn & de mooiste volledige momenten met de camera vast te leggen. Spreekt dit jullie aan kijk dan verder hieronder voor verschillende fotoreportages van bruiloften.

 
 

Huwelijk in de lente

Mariette & Alexander 2022

In het prachtige landgoed het Ulvenhart zijn Mariette & Alexander getrouwd.  Een rustieke omgeving & glorieus echtpaar -- maakt deze unieke bruiloftsreportage kleurrijk en puur.

Mariette&Alexander256.jpg
 
 

Huwelijk in de zomer

Mendy & Evert 2021

In een van de oudere steden hebben wij Mendy & Evert hun bruiloft mogen vastleggen. Een authentieke omgeving & uniek echtpaar -- maakt het een tijdloze en klassieke bruiloftsreportage. Het was een groot plezier om deze fotorapportage te maken.

 
 
627B5219.jpg

Huwelijk in de herfst

Pierre & Anouk 2021

In het hartje van Culemborg hebben wij in het herfstachtige tijd het echtpaar Pierre & Anouk mogen vastleggen. In een kleurrijke & warme omgeving legde wij deze bruiloftreportage vast.

 
 
627B0936.jpg

Huwelijk in de lente

Mireille & Michel 2021 Zeist

In de bosrijke omgeving van Zeist & Soest hebben wij Mireille & Michel hun bruiloft mogen vastleggen. Een pure omgeving  & spontaan echtpaar maakte dit een warme en avontuurlijke bruiloftsreportage.

 
 
IMG_3432_edited_edited.jpg

Huwelijk in de zomer

Sylvia & Willem 2020 Ede

Aan de rand van de Veluwe, in Ede hebben wij Sylvia & Willem hun bruiloft mogen vastleggen. Een rustieke omgeving & warmhartig echtpaar maakte dit tot een karakteristieke bruiloftsreportage.