IMG_3526_edited.jpg

Trouwen

Jullie trouwdag in een unieke fotorapporatage

Wauw ! Jullie gaan trouwen, het is bijna zover. Voor deze dag zoeken jullie nog een fotograaf. Een fotograaf die deze bijzondere dag zo goed mogelijk kan vastleggen en dan het liefst in jullie eigen stijl. 

Er is zo veel keus, maar waar voelen jullie je goed bij?

De intentie van Danna Fotografie is om jullie helemaal jezelf te laten zijn & de mooiste volledige momenten met de camera vast te leggen. Spreekt dit jullie aan kijk dan verder hieronder voor verschillende fotoreportages van bruiloften.

N I E U W After Wedding Shoot, lees hieronder meer.

 
DE4157.jpg

Vier je huwelijk extra

Een bruiloft dag kan zo snel gaan. Zo snel dat je misschien nog wel even wilt stil staan bij deze dag & jullie groei samen. Deze fotoshoot kan een uitnodiging zijn om jullie huwelijk te vieren. Of dit nu direct na jullie huwelijk is of 10+ jaar erna, dat maakt niet uit.

Lijkt dit jullie leuk?

Contact voor meer informatie
 
 
627B2132.jpg

Huwelijk

Mendy & Evert 2021

In een van de oudere steden hebben wij Mendy & Evert hun bruiloft mogen vastleggen. Een authentieke omgeving & uniek echtpaar -- maakt het een tijdloze en klassieke bruiloftsrapportage. Het was een groot plezier om deze fotorapportage te maken.

 
 
627B0936.jpg

Huwelijk

Mireille & Michel 2021 Zeist

In de bosrijke omgeving van Zeist & Soest hebben wij Mireille & Michel hun bruiloft mogen vastleggen. Een pure omgeving  & spontaan echtpaar maakte dit een warme en avontuurlijke bruiloftsrapportage.

 
 
IMG_3432_edited.jpg

Huwelijk

Sylvia & Willem 2020 Ede

Aan de rand van de Veluwe, in Ede hebben wij Sylvia & Willem hun bruiloft mogen vastleggen. Een rustieke omgeving & warmhartig echtpaar maakte dit tot een karakteristieke bruiloftsrapportage.