Even wat meer over Danna Fotografie..

IMG_0134.jpg

Wat leuk dat je op deze pagina bent gekomen. Hey ! Ik ben Danna, trouwfotograaf en portretfotograaf, en 29 jaar jong.

'Ieder is zo uniek, zo onbetwist mooi, iedere foto weer.'

Met veel plezier en aandacht fotografeer ik in allerlei soorten omgevingen; trouwlocaties, bos, strand, stad, thuis.

Wat ik daarbij belangrijk vind is het creëren van een omgeving waar je op je gemak voelt, want dit zie je uiteraard terug in jouw foto’s.

Samen met een grote dosis warmhartige humor & samenwerking met jou, zorg ik voor een ontspannen sfeer. Dit kan handig zijn op momenten dat het even spannend aanvoelt

En meer over trouwfotografie..

Trouwboeket lucht 2.jpg

Sinds 2020 fotografeer ik op bruiloften. Tijdens deze unieke & speciale gelegenheid leg ik de schoonheid vast van twee mensen (bruidspaar) en alle gasten eromheen. Een waardevolle weergave van jullie dag op camera vastgelegd.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om jullie unieke momenten vast te leggen voorafgaand aan de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan: het aankleed-moment, first-look, voorafgaande rituelen, fotoshoot op locaties naar wens en de voorbereidingen.

Een mogelijkheid tot het boeken van een Loveshoot, zeker!


Logo 22mei.jpg

‘Er is niets mooier dan dat mensen de foto’s zien en geraakt zijn door hun eigen schoonheid. Dit maakt mijn werk als fotograaf grandioos waardevol’.  

Wil je meer weten?

IMG_0064.jpg

Mocht je vragen hebben of meer details willen weten hoe dit er voor jou/jullie uitziet, contacteer mij via mail of via telefoon.

Ook kun je mij volgen op social media. Op zowel instagram als op facebook heb ik een account. Ik post regelmatig berichtjes en foto's, maar een praatje maken is ook heel welkom:)