top of page

Over 

'Er is niets mooiers dan mensen zien stralen voor de camera'

Wat leuk dat je op deze pagina bent gekomen.

Hey ! Ik ben Danna en ben 29 jaar. Ik ben fotografe omdat ik heb gezien hoe mooi het is om mensen op de foto te zetten - puur zoals ze zijn. Of dit is op een feest, bruiloft, portretshoot of bij mensen thuis. En kom hierdoor op vele plaatsen in Nederland. Naast het feit dat ik verschillende locaties werk, fotografeer ik ook in de studio. 

Wat ik tijdens mijn shoot belangrijk vind is het creëren van een omgeving waar je op je gemak voelt, want dit zie je uiteraard terug in jouw foto’s.

In combinatie met een grote dosis warmhartige humor en samenwerking met jou/jullie, zorg ik voor een ontspannen sfeer. Dit kan handig zijn op momenten, zeker hele spannende momenten;)

IMG_0064.jpg
IMG_1601.JPG

En meer over trouw fotografie..

Sinds 2020 fotografeer ik op bruiloften. Tijdens deze unieke & speciale gelegenheid leg ik de schoonheid vast van twee mensen (bruidspaar) en alle gasten eromheen. Een waardevolle weergave van jullie dag op camera vastgelegd.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om jullie unieke momenten vast te leggen voorafgaand aan de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan: het aankleed-moment, first-look, voorafgaande rituelen, fotoshoot op locaties naar wens en de voorbereidingen.

Een mogelijkheid tot het boeken van een Loveshoot, zeker!

DE3624.jpg

GET IN TOUCH

Stuur mij laagdrempelig een bericht voor vragen, boekingen, offertes.

bottom of page