top of page
IMG_1601_edited_edited.jpg

Over 

'Er is niets mooiers dan mensen zien stralen voor de camera'

Wat leuk dat je op deze pagina bent gekomen.

Hey ! Ik ben Danna en 30 jaar oud. In mijn werk als fotografe geniet ik elke keer weer hoe mooi het is om mensen op de foto te zetten - puur zoals ze zijn. Of dit is op een feest, bruiloft, portretshoot of bij mensen thuis. Hierdoor kom ik op vele plaatsen in Nederland. Naast het feit dat ik op verschillende locaties werk door het land, fotografeer ik ook in mijn studio!

Wat ik tijdens een fotoshoot belangrijk vind is het creëren van een omgeving waar je op je gemak voelt, want dit zie je uiteraard terug in jouw foto’s.

In combinatie met een grote dosis warmhartige humor en samenwerking met jou/jullie, zorg ik voor een ontspannen sfeer. Dit kan handig zijn op momenten, zeker hele spannende momenten;)

Social media-11.jpg
IMG_0064.jpg

En meer over trouw fotografie..

Sinds 2020 fotografeer ik op bruiloften. Tijdens deze unieke & speciale gelegenheid leg ik de schoonheid vast van twee mensen (bruidspaar) en alle gasten eromheen. Een waardevolle weergave van jullie dag op camera vastgelegd.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om jullie unieke momenten vast te leggen voorafgaand aan de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan: het aankleed-moment, first-look, voorafgaande rituelen, fotoshoot op locaties naar wens en de voorbereidingen.

Een mogelijkheid tot het boeken van een Loveshoot, zeker!

DE3624.jpg

GET IN TOUCH

Stuur mij een bericht voor vragen, boekingen, offertes.

bottom of page