Dannacamera.jpg
 
Fotograaf-28_edited.jpg

Het verhaal van Danna Fotografie

Mijn naam is Danna Elmalah, woonachtig in Hilversum. Sinds 2017 leg ik details, mensen en ruimtelijke shots - zo puur mogelijk vast. Vanuit deze kern (hart) is Danna Fotografie begonnen doordat er steeds meer vraag naar kwam.

'Ieder is zo uniek, zo onbetwist mooi'. ~ Danna

De kracht van Danna Fotografie is dat ik mij verbind met de mensen, en vanuit deze connectie kan vastleggen wie je bent op camera. Ik zorg voor een omgeving waar je op je gemak voelt, want dit zie je uiteraard terug in jouw foto’s. In combinatie met een grote dosis warmhartige humor & samenwerking met jou, zorg ik voor een ontspannen sfeer. Dit kan handig zijn op momenten dat het even spannend aanvoelt.

Sinds 2021 ben ik ook fotograaf voor op bruiloften. Tijdens deze unieke & speciale gelegenheid leg ik de schoonheid vast van twee mensen (echtpaar) en alle mensen eromheen. 

Ik bied ook de mogelijkheid om jullie unieke momenten vast te leggen, voorafgaand aan de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan: voorbereiding, aankleed-moment (details jurk, pak, schoenen), voorafgaande rituelen, belangrijke locaties/plaats. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot te doen.

Mocht je meer details willen weten hoe dit er voor jou/jullie uitziet, contacteer mij via mail of via telefoon.

‘Er is niets mooier dan dat mensen de foto’s zien en geraakt zijn door hun eigen schoonheid. Dit maakt mijn werk als fotograaf grandioos waardevol’. ~ Danna